Значи имам един проблем,когато колата е студена и запаля(пали без никакви проблеми от първия път) подържа си нормални обороти,но като подам дори и малко газ направо заглъхва и имам чувството,че ще изгасне махам кракъ от газта и си се нормализира.Като включа на скорост и тръгна си върви нормално,и няма проблем.Като е загряла и запаля няма проблем може да я изрежеш на празен ход.Какво може да е таи като от скоро имам тази кола и не сам запознат.Благодаря предварително за мненията ви!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем на празен ход
Collapse
X
-
Re: Проблем на празен ход
Първоначално публикувано от Alex ShopovЗначи имам един проблем,когато колата е....
Ще те посъветвам също да се срещнеш с колегите от Русе за повече инфо и съпорт.97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
Comment
-
Първоначално публикувано от YonЗначи първо прочетете грешките които трупа компа на колата когато свети инжектора.
Comment
-
Първоначално публикувано от DetronПървоначално публикувано от YonЗначи първо прочетете грешките които трупа компа на колата когато свети инжектора.97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от DetronAlex Shopov никъде не споменава, че му свети лампата на инжектора.
http://www.clubalfaromeo.com/forum/view ... ht=#18086397' Alfa Romeo 146 1.6 TS
Comment
Comment